Dankzij de financiële steun van de Provincie Limburg, vele sponsors en de belangeloze inzet van 250 vrijwilligers is het mogelijk om ook in 2017 uw kind met autisme een leuke vakantie aan te bieden.

Het inschrijvingsformulier voor de zomervakantie vindt u hier 
Download het bestand, vul het in en stuur het zo vlug mogelijk per mail naar spwdepuzzel@autismelimburg.be of per post naar Autisme Limburg vzw, Lucien Londotstraat 3b, 3600 Genk. 

Het sportkampje van ma 24 tem wo 26 juli wordt georganiseerd in samenwerking met de sportdienst van de stad Hasselt.
Kinderen van 7 tem 14 jaar kunnen hiervoor inschrijven. De deelnameprijs is 55 € en wordt via een factuur van de sportdienst verrekend. 
 

Inschrijven
Gezinnen die lid zijn van de vereniging Autisme Limburg kunnen hun kind inschrijven voor de speelpleinwerking. Lidmaatschap kost 15 € per jaar per gezin. Meer info hierover vindt u op deze website bij 'Lid worden en steunen'.

De beschikbare plaatsen zijn  beperkt gezien we volledig afhankelijk zijn van het aantal vrijwilligers. De boodschap is dus vlug en correct in te schrijven. Indien de vraag het aanbod overstijgt, houden we rekening met de inschrijvingsdatum en de locatie van vorige zomer zodat uw kind in zijn/haar gekende opvang terecht kan. Zo vlug de lijsten volledig gekend zijn, en er voldoende vrijwilligers zich hebben aangemeld,  ontvangt u een definitieve bevestiging van inschrijving.

U ontvangt een factuur na iedere opvangperiode (1 x in juli, 1 x in augustus). De kostprijs is:

  • € 8 voor een opvangdag zonder uitstap
  • € 10 voor een opvangdag met uitstap
  • € 20 voor de daguitstap

    Eénoudergezinnen ontvangen 50 % korting (mits voorlegging van uittreksel uit bevolkingsregister)
    Nemen meerdere kinderen uit een gezin deel aan de SPW, dan ontvangen ze 25 % korting.

Download hier het huishoudelijk reglement

Nog vragen? mail naar spwdepuzzel@autismelimburg.be of tel. 0492/228492