Wat doen we?

De Spetters X is onze jeugdwerking waar jongeren met een autisme spectrum stoornis van 14 tot 18 jaar met een (rand)normale begaafdheid elkaar kunnen ontmoeten en samen leuke activiteiten kunnen beleven.

In en rond ons jeugdlokaal doen we samen super toffe activiteiten zoals een spelnamiddag, sportnamiddag of crea-namiddag zoals t-shirt design, een muziekworkshop en veel meer.

Regelmatig gaan we op verplaatsing: zwemmen, naar de cinema, bowlen, muurklimmen, pretpark en zoveel meer! Jaarlijks gaan we met de hele groep op kamp! Je bent vrij om te kiezen naar welke activiteiten je wilt komen. Het is niet verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen.

Waar & wanneer

De activiteiten gaan om de 2 weken door op zaterdagnamiddag van 14u tot 17u.

Activiteiten in ons jeugdlokaal vinden plaats in de Bakkerlaan 14, 3500 Hasselt. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bij activiteiten op verplaatsing wordt steeds duidelijk vermeld waar deze activiteiten doorgaan en waar we met jullie afspreken om samen te komen.

Klik HIER voor onze kalender voor het najaar 2018

Kostprijs?

We vragen een bijdrage van 50 euro per half jaar. 

Tijdens de activiteiten in het jeugdlokaal kan je een drankje of een snack verkrijgen voor 1 euro per consumptie.

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?

We vragen om lid te worden van Autisme Limburg vzw. Dit kost 15 euro per gezin per jaar.

Begeleiding?

Er zijn steeds begeleiders aanwezig die aandacht hebben voor je individuele noden. We werken op een auti-vriendelijke manier.

Voor meer info:

Bel naar 0489/071 184 (Sue) of 0492/228 493 (Nele) of mail naar info@autismelimburg.be